fbpx

A jövő szórakoztató:

programozás tanulás gyerekeknek 5-17 éves korig

7

Programozás tanfolyamok gyerekeknek

programozás tanulás 7-12 éveseknek

Mars Academy

Scratch programozó kurzus alatt a gyerek programozás alapjai sajátíthatók el. A Scratch program segítségével saját játékokat és rajzfilmeket készítünk. A programozási alapfogalmakon túl a logikus gondolkodást és a fizikai jelenségek megértése a legfontosabb a gyerekek számára.

A kurzus időtartama:

 • heti egy alkalommal online vagy tanteremben
 • 90 perc / alkalom
 • 1 iskolaév
programozás tanulás 11-16 éveseknek

Python Start

Python alapjai gyerekeknek. A kurzuson az algoritmusok és Python programozás alapjait tanítjuk meg. Turtle és PyGame használatával interaktív játékokat készítünk, megismerkedünk az angol nyelvű szakszavakkal és kifejezésekkel.

A kurzus időtartama:

 • heti 1 alkalom online vagy tanteremben
 • 90 perc / alkalom
 • 2 iskolaév
programozás tanulás 14-17 éveseknek

Python Pro

Python programozás gyerekeknek kurzuson gyermeked megtanulhatja a Python programozás alapjait, valamint azt, hogyan kell egy projektet végig vinni a kezdetektől a hibaellenőrzésig.

A kurzus időtartama:

 • heti 1 alkalom
 • 90 perc / alkalom
 • 2 iskolaév
programozás tanulás 5-7 éveseknek

Coding Knight

Scratch Junior programozó kurzus óráin megtanuljuk a térbeli, logikai és algoritmikus gondolkodás alapjait különböző feladatok megoldásához. A Scratch Junior szoftver segítségével játékokat és rajzfilmeket készítünk, mindeközben csapatban dolgozunk.

A kurzus időtartama:

 • heti 1 alkalom
 • 45 perc / alkalom
 • 1 iskolaév
programozás tanulás 10-11 éveseknek

Game Design

Roblox játékfejlesztő kurzus egy olyan gyermek programozó oktatás, ahol megtanuljuk a rejtvényprogramozás alapjait és a logikai feladatok alapelveit. Roblox Studióban saját játékokat készítünk és új, angol nyelvű szakkifejezéseket tanulunk.

A kurzus időtartama:

 • heti 1 alkalom
 • 90 perc / alkalom
 • 1 iskolaév
programozás tanulás 7-9 éveseknek

Digital Literacy

A gyermekek bevezetést kapnak mindenbe, ami online. Az online kurzus alatt megtanuljuk az információ szerzés és megosztás alapjait, az információ elemzés módszereit és önálló játékokat és rajzfilmeket készítünk.

A kurzus időtartama:

 • heti 1 alkalom
 • 90 perc / alkalom
 • 1 iskolaév

Hogyan néz ki a gyermek programozó tanfolyam?

A gyerek programozó kurzusról:

Egész évben folyamatosan indul gyerek programozó tanfolyam, így bármikor beirathatod gyermeked. Egy osztályban tanteremben maximum tizenketten, online pedig hatan tanulnak. Ne úgy képzelj el egy órát, hogy folyamatosan a gépnél ülnek a gyerekek.

Közben festünk, számolunk és alkotunk, és lesz olyan, hogy csoportokban oldjuk meg a feladatokat.
Szülőként te is tudni fogod, hogy mi történik a foglalkozásokon.

Minden óra után e-mailt küldünk neked arról, hogy mit tanultak a gyerekek aznap. És hogy mi lesz a gyerek programozó tanfolyam végén a gyermeked kezében? Egy csomó tudás, és egy saját projekt: egy kész játék, egy rajzfilm vagy akár egy interaktív könyv, amit ő alkotott.

> 250 000

sikeresen végzett diák

> 300

városban, 55 országban

> 2014

óta

MILYEN PROGRAMOZÁST LEHET NÁLUNK TANULNI?

A kritikai gondolkodás fejlesztése

Ki ne szeretné átlátni az összefüggéseket, jól érvelni és könnyedén megtalálni hol van hiba?
A kritikai gondolkodást ritkán tanítják az iskolában, pedig bárhogy alakul a jövő, minden területen hasznos.

A vállalkozókedv fejlesztése

Gyermeked még kicsi, és most még nehéz elképzelni, de majd egyszer később, tanulmányai alatt és a munkában is szüksége lesz a vállalkozókedvre. Hiszen bármibe is kezd a jövőben, nem szabad félnie belevágni. Ezt a bátorságot fogjuk együtt fejleszteni!

Jövőálló tudás

Manapság a programozás az egyik legértékeltebb és legkeresettebb tudás. Ehhez az első lépés egy gyerek programozó kurzus elvégzése. Még ha nem is programozóként fog gyermeked elhelyezkedni, bármilyen területen dolgozik majd, szüksége lesz erre a speciális tudásra.

Tápláljuk a kíváncsiságot

Szuper, hogy gyermeked megtanul programozni, de attól félsz, hogy unni fogja? Hiszen izgalmasabb lenne hercegnőket menteni vagy űrrakétát építeni! Ne aggódj, nálunk a gyerek programozó oktatás kurzusain a kettő nem zárja ki egymást.

Maradt még kérdésed?

Már az első órán programozni fogsz!
Szeretnéd megtudni, hogy hogyan tud hozzájárulni a kódolás és a digitális írástudás a gyermeked jövőbeli sikeréhez? Milyen módszerekkel tanítunk? Miben kap többet gyermeked, mint bárhol máshol? Látogass meg minket, és megmutatjuk! Gyere el ingyenes nyílt napunkra online vagy személyesen és tanáraink segítségével megismerkedhettek egy izgalmas új világgal.
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!
Regisztrálj ingyenes bemutatóóránkra!

   

  GYIK

  Mi szükséges a tanfolyamhoz?
  Iskolánkban biztosítunk minden szükséges felszerelést. Ez magában foglalja a laptopot, munkafüzeteket, jegyzettömböt és íróeszközöket. Online tanfolyamunkon szükségetek lesz egy laptopra, amin követni tudja gyermeked a tanfolyamot és amin meg tudja oldani a feladatokat. Ez alól kivétel a Coding Knight kurzusunk, amihez tabletre van szükség.
  Hányan vannak egy csoportban?

  A tanteremben a maximális létszám 12 fő. Online pedig 6 fő, hogy elég figyelem jusson minden egyes diákunkra. Nagyon szigorúak vagyunk ezzel a szabállyal, így sosem fog előfordulni, hogy több diák van a csoportban, mint a maximális létszám.

  Hol tudunk jelentkezni bemutató órára?

  Jelentkezni a tanfolyamra kattintva az oldal alján tudtok. Itt találjátok meg az összes elérhető bemutató óra időpontját. Nincs időpont? Küld el jelentkezéseteket és keresünk, amint lesz! Ha egyszerre többen szeretnétek jelentkezni, akár testvérek vagy nagyobb csoportok, ezt mindenképpen említsétek meg a jelentkezésnél.

  Hol található az iskolánk?

  Iskolánkat a 1132 Budapest, Visegrádi utca 47/b cím alatt találod meg vagy az online térben bárhonnan be tudsz csatlakozni óráinkra, akár külföldről is.

  Szülők is becsatlakozhatnak a bemutató órába?

  Nem csak, hogy szabad, hanem ajánljuk is, hiszen bemutató óráink egy része kifejezetten a szülőknek szól.

  Nem találom az árakat. Mennyibe kerül a kurzus?

  Az árak valóban nem elérhetőek a honlapon. Szeretnénk előbb felmérni a Te és gyermeked igényeit. Töltsd ki bármelyik űrlapunkat! Felvesszük Veled a kapcsolatot és megbeszélünk minden részletet.